Алюмінієві двері

Алюмінієві двері – це, без перебільшення, самі надійний і зручний варіант, перевірений часом. Зараз складно собі уявити торговий центр або офіс, сучасний банк без красивої та елегантної двері з алюмінію.

Двері з алюмінію виграють за багатьма показниками – міцність, довгий термін експлуатації, сучасний дизайн і простий догляд.

Залежно від призначення приміщення, куди ви хочете встановити алюмінієві двері, ви можете вибрати необхідну систему алюмінієвих профілів. Наприклад, для внутрішніх дверей офісу, банку або магазину цілком достатньо легкої системи 40 С. Вона не оснащена термомостом, рама і стулка цієї серії мають невеликі габарити і виглядають витончено. Разом з тим, система ущільнювачів і можливість встановити склопакет до 22 мм забезпечує хорошу шумоізоляцію. Доступна вартість системи профілів 40 С робить її найпопулярнішою і продається системою для алюмінієвих дверей.

Якщо вам мають встановити вхідні двері, то для цих цілей цілком підійдуть системи алюмінієвих профілів, які оснащені поліамідним термомостом 18, 24, 30 або 34 мм.

Залежно від кліматичної зони, де ви плануєте встановлювати алюмінієві двері, ви можете вибрати потрібний профіль. Наше підприємство пропонує ряд алюмінієвих систем для таких цілей. Це системи 54Т, 60Т, 74Т з термомостами.

Система профілів 54Т більше підійде для дверей зі стандартними габаритами і без великої потреби в теплоізоляції, тобто для південної частини нашої країни. Товщина стінок профілів системи 1,2 – 1,3 мм. Термомост 18 мм, товщина скління до 34 мм. Ця система давно користується великим попитом у виробників завдяки простоті збірки, хорошій якості і конкурентної вартості.

Для входу з великими розмірами і високою прохідністю людей – торгових підприємств, ресторанів і кафе, банківських установ дуже часто застосовують найбільш масивну і великогабаритну систему алюмінієвих профілів 74Т. Алюмінієві двері, виготовлені з цієї серії, відрізняються не тільки гарними показниками теплозбереження, але і дуже вражаючим зовнішнім виглядом. Товщина профіль в цій системі 1,8 – 2 мм. Можливість скління товщиною до 50 мм, поліамідний європейський термоміст 34 мм.

Абсолютно всі профілі для виробництва алюмінієвих дверей, за вашим попереднім замовленням, можуть бути пофарбовані на заводі в необхідний вам колір по таблиці RAL, або різні варіанти «металік». Також наші клієнти часто замовляють фарбування «під дерево». Безліч варіантів фарбування та декорування дозволяє поєднувати алюміній з будь-яким інтер’єром.

Замовити профіль для алюмінієвих дверей ви можете звернувшись до нас по телефону або електронній пошті і надавши креслення потрібної конструкції. Наші фахівці зроблять вам повний розрахунок кількості і вартості матеріалу, при цьому врахувавши ваші побажання щодо навантаження і зовнішнього вигляду.

Відвантаження замовлень здійснюється в усі регіони України транспортними компаніями САТ, Нова пошта. Профіль і комплектація надійно упаковуються в картон і захисну плівку, що забезпечує безпеку доставки.